Over marktonderzoeksbureau BABLR

Door de jaren heen groeide Stairway, een klein maar dapper digital marketing agency gelegen aan een drukke baan in bruisend Lochristi – uit tot een team van verschillende sprankelende persoonlijkheden. Samen werkten we verder aan de Journey of Stairway onder leiding van Davy en dit voelde voor ons allen als ‘thuiskomen’.

In 2021 gebeurde er achter onze deuren iets heel magisch: Onze creatieve breinen kruisten elkaars pad en…. Voor ons was het alleen maar logisch om de volgende stap te zetten en samen een nieuw project uit de grond te stampen.

Wat spreekt ons het meeste aan in marketing?

Concepten testen, onderzoek doen en bedrijven naar een hoger niveau tillen. Dan leek de stap naar een online marktonderzoeksbureau zo gek niet, toch? En zo geschiedde, BABLR werd geboren!

Toegegeven, op de naam moesten we lang zoeken… Maar het plan om een online marktonderzoeksbureau op te richten bestond al langer. Alleen heeft Miss Rona het idee om alles online te doen nòg een extra duwtje gegeven.

Zit je met vragen?
Our favourite!
Wij zoeken het graag voor je uit.

Image

Wij helpen je bij het opstellen, uitvoeren en analyseren van jouw marktonderzoek zodat je meer te weten komt over de door jou uitgekozen doelgroep en/of de werking van je bedrijf.

Zijn we daarna klaar? 

Volgens ons niet.

Vanuit onze achtergrond in marketing strategie geven we je los van de verkregen data, ook nog tips en tricks mee. Op deze manier staan we je bij in het behalen van optimale resultaten en kan je gerichte beslissingen nemen in de toekomst.

Ons doel is dan ook om samen jouw bedrijf naar een hoger niveau te helpen.