Over marktonderzoeksbureau BABLR

Door de jaren heen groeide Stairway, een klein maar dapper digital marketing agency gelegen aan een drukke baan in bruisend Lochristi – uit tot een team van verschillende sprankelende persoonlijkheden. Samen werkten we verder aan de Journey of Stairway onder leiding van Davy en dit voelde voor ons allen als ‘thuiskomen’.

In 2021 gebeurde er achter onze deuren iets heel magisch: Onze creatieve breinen kruisten elkaars pad en…. Voor ons was het alleen maar logisch om de volgende stap te zetten en samen een nieuw project uit de grond te stampen.

Wat spreekt ons het meeste aan in marketing?

Concepten testen, onderzoek doen en bedrijven naar een hoger niveau tillen. Dan leek de stap naar een online marktonderzoeksbureau zo gek niet, toch? En zo geschiedde, BABLR werd geboren!

Toegegeven, op de naam moesten we lang zoeken… Maar het plan om een online marktonderzoeksbureau op te richten bestond al langer. Alleen heeft Miss Rona het idee om alles online te doen nòg een extra duwtje gegeven.

Al zeggen we het zelf. Ons team bestaat uit de
perfecte mix van Babblesocks.

Sofie Van Wesemael
(aka Happiness Manager)

Office management

Een fijne stem aan onze telefoon? Dat is Sofie!

Sofie neemt haar taak als happiness manager zeer serieus. Haar bruisende energie en mooie lach zorgen altijd voor een leuke sfeer. Ze is zeer begaan met het welzijn van ons team en zorgt ervoor dat we niets te kort komen op kantoor. Hiernaast neemt ze ook de boekhouding en HR voor haar rekening en is ook nog eens de wandelende life support voor onze planten. #plantmom

Lien Hoof
(aka Communication Queen)

Research consultant

Die toffe, zotte trien? Dat is Lien!

Lien is de vrolijke, zotte doos van ons team. We liggen constant in een deuk met haar hilarische humor en aanstekelijke lach. Ook onze klanten weten haar enthousiasme en transparante communicatie te waarderen. Lien is namelijk een kei in het overleggen, informeren en aanvoelen van onze klanten. Ze weet precies welke vragen ze moet stellen en welke informatie klanten van haar willen weten. Met de klant op 1 lijn, dat is voor Lien een absolute must! 1 ding kan voor haar niet door de beugel en dat is een warme lunch zonder mayo. Zoals Lien het zou zeggen : Geen Mayo?  HOW DARE YOU!

Sarah Van Herck
(aka Organisation Oracle)

Project manager

Nood aan een plan? Sarah kan er wat van!

Taken, meetings, to do lijstjes, planningen, time management, chaos? Door de bomen het bos niet meer zien? This is her jam! Sarah brengt zelfs structuur in een hooiberg en staat altijd klaar voor ons team om hen te ondersteunen en de nodige structuur in onze workflow te voorzien. Ook is ze het aanspreekpunt voor klanten voor algemene vragen, bezorgdheden en de stand van zaken van elk project. Sarah is de kleurrijke kameleon van ons team, want ze verschijnt regelmatig met een andere haarkleur op kantoor.

Davy Tollenaere
(aka Marketing Meister & BossBoss)

CEO BABLR

Can a brain have too many tabs open? Niet bij Davy!

Davy is sinds 2005 actief in het toenmalige prille digitale landschap. In 2012 besloot hij om naast zijn vaste job te starten als online marketing consultant in bijberoep. Tollenaere Online Marketing Consultancy was geboren. Een naam die tot december 2020 bleef bestaan. Davy was intussen volledig zelfstandig aan de slag, er kwamen nieuwe digitale projecten én nieuw digitaal talent bij. Van een one-man digital agency, naar een echt team van digitale experten. Zo werd Stairway geboren. Een woord dat Stairway’s missie volledig omvat: bedrijven ondersteunen naar een volgende stap in digitale maturiteit. Naast Davy zijn marketingkennis, heeft hij ook tonnen ervaring en interesse in marktonderzoek. Aangezien dit perfect aansluit bij wat Stairway te bieden heeft, besloot hij in 2021 een eigen marktonderzoeksbureau uit de grond te stampen. Het BABLR tijdperk is aangebroken!

Zit je met vragen?
Our favourite!
Wij zoeken het graag voor je uit.

Image

Wij helpen je bij het opstellen, uitvoeren en analyseren van jouw marktonderzoek zodat je meer te weten komt over de door jou uitgekozen doelgroep en/of de werking van je bedrijf.

Zijn we daarna klaar? 

Volgens ons niet.

Vanuit onze achtergrond in marketing strategie geven we je los van de verkregen data, ook nog tips en tricks mee. Op deze manier staan we je bij in het behalen van optimale resultaten en kan je gerichte beslissingen nemen in de toekomst.

Ons doel is dan ook om samen jouw bedrijf naar een hoger niveau te helpen.