Doe mee met online marktonderzoek: geef je ongezouten mening én verdien er wat aan!

Een centje bijverdienen zonder je nier te verkopen

Nadat we afgelopen jaren onverwacht moesten opboksen tegen de pandemie, voelden we dit al stevig in onze portefeuille. Wie dacht dat we hierna terug wat financiële ademruimte gingen krijgen, kwam bedrogen uit.

Meedoen als respondent

Welke economische crisis?

Nu de inflatie het hoogste niveau in dertien jaar tijd bereikt, kijkt de doorsnee Belg er dankzij de nieuwe brandstofprijzen alvast niet naar uit om z’n auto in te ruilen voor een groener alternatief. 
In ons wisselvallige weer je kleine dreumes met de zoveelste loempen bakfiets afzetten aan de crèche is voor niemand een aanlokkelijk beeld. Ken je die modellen met hun allergrootste draaicirkel waar je onvermoeibaar je volledige bovenlichaam in het spel moet gooien om een bocht te nemen? Dit allemaal terwijl ongeduldige chauffeurs al claxonerend vanuit hun auto je acrobatische kunsten moeten gadeslaan?
Toegegeven, wij zien het ook nog niet zitten…

Maar wat kan je dan wel doen om niet op een financieel dieptepunt af te steven? Wat we afgelopen periode vooral hebben geleerd, is dat we alsmaar inventiever worden in het vinden van manieren om onze kosten te drukken.
Daarnaast zou een centje bijverdienen in de huidige situatie ook erg welkom zijn. Alleen is het niet evident om iets te vinden waar Vadertje Staat geen graantje van meepikt.
Daarbovenop: hoe kan je effectief een centje bijverdienen zonder miljoenen enquêtes te moeten invullen, je nier te verkopen op de zwarte markt of de simpele vingerverf tekeningen van je dochter op de mysterieuze nft-markt te gooien?

Wij hebben hiervoor een interessant alternatief: verdien online geld met het delen van je ongezouten mening!

Meedoen als respondent

Ode aan de internettrol

Menig Belg werkt tegenwoordig aan z’n digitale schrijfcarrière. Ze zitten stoer achter hun computerscherm – onder een schuilnaam  – en rammelen dagelijks een hoop hersenloze commentaren af op de HLN-Facebookpagina. Vaak gaat dit ook nog gepaard met de nodige tiepfauten…
Het lijkt wel een kunst geworden om zoveel mogelijk scheldwoorden te gebruiken. (Dit zijn onze persoonlijke favorieten die we tijdens ons onderzoek tegenkwamen: onnozele lapzwans en lelijken kloefkapper)

Geloof het of niet, maar met BABLR bieden we een mooi alternatief voor dit probleem aan…

Nog voor je frustraties de pan uitvliegen en je overweegt om aan de slag te gaan als professionele troller, trollster of troll x (voor ons is iedereen gelijk), doen we een oproep aan alle mensen die een eigen mening hebben en deze graag met ons willen delen. De mensen die constructief en eerlijk kunnen zeggen waar het op staat én daar iets mee willen bijverdienen. In het land van ongezouten meningen, is de respondent koning. Die laatste categorie is slimmer, want zij verdienen er tenminste aan.

‘’In het land van ongezouten meningen is
de respondent koning
.

Daarom zijn wij van het marktonderzoeksbureau BABLR op zoek naar mensen die op een eenvoudige manier online geld willen verdienen en tegelijk ook andere bedrijven willen helpen groeien.
Doe je het liever gratis? 
Ook goed, maar we raden toch aan om dat centje mee te pikken.
Neen, je hoeft geen miljoenen vragen in te vullen om eindelijk ‘nen euro’ op je rekening te ontvangen. Hier kan je ons alvast contacteren om te weten te komen wat de verdiensten zijn.
In tegenstelling tot veel marktonderzoeksbureaus leggen we onze respondenten graag in de watten. We beseffen hoe onmisbaar ze zijn, want zonder onze respondenten kan BABLR niet bestaan.
Met andere woorden, jouw inspanningen worden effectief beloond!

Krijg je het al warm, maar ben je nog niet helemaal overtuigd?
Wat ook interessant is, is dat je je helemaal niet hoeft te verplaatsen. Wij doen alles digitaal, dus laat die bakfiets verdorie maar achterwege.
Daarnaast is het ook een leuke extra dat je contact hebt met een super enthousiast, prettig gestoord team. (Heel nederig ook!)
Ons motto? Weg met saaie, gedateerde enquêtes. Wij doen het op onze eigen manier.
En zo geschiedde… BABLR werd geboren! 

Heb je interesse in een bijverdienste?

Schrijf je hier in om een online BABLR respondent te worden en wij nemen contact met jou op!
Heb je nog vragen? Hou je vooral niet in en bezorg ze ons via het contactformulier.